Mijn Geheim - 6 nummers EUR 9,95

Mijn Geheim - 6 nummers EUR 9,95
In Mijn Geheim leest u elke week persoonlijke verhalen van lezeressen over hun leven. Zij delen hun mooiste en ontroerendste verhalen over liefde, relatie, psychologie en gezondheid met u.
- Weekblad
- Tot wederopzegging

Voorwaarden:
  • Na de actieperiode van 6 nummers wordt het abonnement verlengd naar een halfjaarabonnement tegen het dan geldende standaard tarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand.
  • 10 nummers; abonnement loopt tot wederopzegging. Na de actieperiode van 10 nummers wordt het abonnement verlengd naar een halfjaarabonnement tegen het dan geldende standaard tarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand.
  • 18 nummers; abonnement loopt tot wederopzegging. Na de actieperiode van 18 nummers wordt het abonnement verlengd naar een halfjaarabonnement tegen het dan geldende standaard tarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand.
  • 26 nummers; abonnement loopt tot wederopzegging. Na de actieperiode van 26 nummers wordt het abonnement verlengd naar een jaarabonnement tegen het dan geldende standaard tarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand.